Bolig Plads til at bo

På Frederiks Plads kommer du til at bo lige midt i en levende bydel. Området som forbinder Frederiksbjerg med Aarhus city er skabt ud fra en arkitektonisk vision om at forvandle en prop til en plads.

Ved at erstatte det gamle, lukkede DSB værksted med en moderne og åben bydelsplads skaber vi de perfekte rammer for et urbant liv.
Stue
Køkken
Spiseplads
Soveværelse
Bad
Altan
Tagterrasse
Niveauforskydninger i arkitekturen skaber store åbne tagterrasser

Kvalitetsbyggeri

Frederiks Plads er et fremtidssikret kvalitetsbyggeri med en høj grad af fleksibilitet. Boligerne har alle udsigt til byen, pladsen eller havnen, og med attraktive altaner og/eller taghaver bliver det nemt at nyde udelivet.

Med en bolig på Frederiks Plads får du optimale muligheder for at være en aktiv del af byen. Den store og lettilgængelige P-kælder gør det desuden let at komme ud og ind af byen.

Se mere om trafikforhold
Niveauforskydninger i arkitekturen skaber store åbne tagterrasser

Lyse og rummelige boliger

Boligerne på Frederiks Plads er både lyse og rummelige. Bl.a. giver gennemtænkte løsninger - som store skydedøre og vinduespartier/ terrassedørspartier, der går helt til loft - masser af lysindfald.

Her er der lagt vægt på at skabe regulære rum med
effektive m2, som er lette at indrette og udnytte.
Arkitekttegnede køkkener af C.F.Møller

Arkitekttegnet køkken

Arkitekttegnede køkkener af C.F. Møller fuldender den arkitektoniske vision om en indretning præget af et industrielt look og en høj kvalitet.

Køkkenet har forskydninger i bordpladen, en markant granitflise som bagvæg samt smalle overskabe, der alt sammen bidrager til at integrere køkkenet som en funktionel og flot skulptur i boligerne.


Arkitekttegnede køkkener af C.F.Møller

Udsigten fra Frederiks Plads over hele Aarhus

Ekstra goder og tilvalgsmuligheder

Boligerne på Frederiks Plads er udstyret med en såkaldt flexcable-løsning, der sikrer en lynhurtig og stabil wi-fi dækning i stort set hele området. Desuden er det muligt at vælge mellem forskellige TV-pakker. Løsningen er fremtidssikret, så der i fremtiden kan skrues op for båndbredden i takt med, at de tekniske krav stiger.

Ved køb af en bolig på projektstadiet får du mulighed for at foretage en række tilvalg fra projektets tilvalgskatalog, hvor du bl.a. kan tilkøbe parkeringsplads, andre typer gulve, nøglebrik og quooker.
Boligernes energiforbrug er reduceret i henhold til 2015-kravene. Der vil blive indarbejdet intelligente løsninger til styring af lys, luft, varme og køling, og facadernes udformning optimeres i forhold til lysindfald mv.

Kontakt mægleren for yderligere information.

Kontakt