Oversigt over Frederiks Plads bygninger med fokus på erhverv
Oversigt over Frederiks Plads bygninger med fokus på erhverv

Erhverv Plads til at arbejde

Frederiks Plads er det naturlige midtpunkt for placeringen af moderne virksomheder, som lægger vægt på optimal infrastruktur, et sundt og produktivt arbejdsmiljø, fleksible og effektive arealer og bæredygtige løsninger i byggeriet og driften af ejendommene.

Lejemålene kan indrettes og disponeres fleksibelt med mange muligheder for at sammenbinde arealer enten i samme plan eller fordelt over flere etager.

Her er plads til store virksomhedsdomiciler, kontorlejemål i alle størrelser, undervisningsinstitutioner, små og store butikker, restauranter, caféer og alt, hvad der hører til et aktivt og levende byliv.

Bæredygtighed

Bæredygtighed er naturligvis en integreret del af projektets DNA. Erhvervsbygningerne vil derfor blive certificerede efter den nye bæredygtighedsstandard DGNB-Denmark.

  • 3 ERHVERVSBYGNINGER
  • 35.000 M2 ERHVERV
  • 500 P-PLADSER

De tre store erhvervsbygninger med fleksibel indretning
Den centrale placering giver nem adgang med offentlig transport, cykel og bil
Den centrale placering giver nem adgang med offentlig transport, cykel og bil

Nem adgang til Frederiks Plads

Frederiks Plads ligger centralt i forhold til Aarhus’ offentlige transportmidler, og der er let adgang med bil og cykel.

Er man i bil, vil indkørslen til Frederiks Plads være fra Værkmestergade. Der er parkering i flere plan under bebyggelsen, og der bliver adgang direkte fra parkeringskælderne til henholdsvis kontor, butikker og bolig.

Man kan nå tog, bus eller letbane på under fem minutter. De mange daglige afgange med vandflyveren fra Sydhavnen, og det faktum, at Molslinjens terminal også flytter til Sydhavnen, betyder, at det bliver endnu lettere at komme til og fra København.

Aarhus' midtby er cykelvenlig, så mange vil kunne klare transporten mellem hjem og arbejde uden at skulle bruge bilen. Der anlægges desuden rummelige cykelskure i to etager.